sherwoodj28

Got issues with 30deg sector

Recommended Posts

I've got issues with a SH-TP 5-30 twist port on one of our sites.  The sector in question is being seen at -90db by customers only 3mi away, when according to the site calculator and our math the customer should be seeing the sector at a minimum of -70db.  We have re seeded the twist port, aimed the sector directly at the customer and are programming up a new radio just in case it's not the antenna in question (if that's the case sorry about crying wolf).  Is there anything else that can be done after these steps are taken or any know manufacturing defects that are known?  We have 70 of these antennas deployed and would like to expand with the product.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JT   

For sure this is not normal, so please check the basic checkpoints - Radio, TP-A (swap with another unit if you can), aiming of an antenna. Note that this is pretty narrow and really sharp beam. Also make sure that radio sits well in the TP-A, it should make "click" sound

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there some way we could set something up with a call or something? Because I had to tell an installer to pull the equipment and put up something else,  and I have another customer 6/10 of a mile a way with great signal.  I think our longest shot on this equipment is 4mi and we were hoping for 6mi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now